Friday, 10 February 2012

MDP : Memori Daun Pisang


Dan selepas gua kembali ke rumah, terhimpit dalam kepala gua nak tulis pasal cinta yg agak 'monyet' gua nih. masih dambakan realiti utk diteruskan. ni je la yg gua masih simpan dalam kenangan peribadi gua. artwork terakhir gua yg gua jamahkan utk 'dia' dan ini mungkin akan jadi pewaris tunggal utk gua terus bergelar seorang manusia. yang pasti ini antara cinta gua yg paling gua sanjung selepas hampir 5tahun gua dan 'dia' memberi ruang dan masa utk cinta. mungkin gua bukan jodoh, mungkin gua bukan terbaik utk die ataupun mungkin gua bukan bodoh utk terus bertahan dgn die. mungkin gua tak kan cerita segalanya kepada mereka yg sentiasa disekeliling gua sebab musababnye, tapi biarlah gua bercerita dengan organ-organ dalam diri gua yg lebih mengetahui. yg penting, gua rasa kali ini gua cukup kuat utk melepaskan 'dia' pergi dgn jantan haprak pilihan 'dia'. cukuplah gua bertahan dengan segala penipuan angkuh manusia bergelar 'dia'. gua harap mereka berbahagia. lupakan rancangan pertunangan februari 2012 ini dan teruskan langkah bergaya menghadapi hari mendatang. gua cuma kesiankan mak gua yg mengharap selepas gua lafazkan perancangan loser gua nih. tapi tak pe la, its over and i'll refresh myself back dengan ilmu-ilmu black magic gua. done is done, dan gua tak kan pandang air ludah gua dan berkira-kira utk gua jilat balik.




Thanks to Dick Laurent Is Dead-Color In Your Hands yg menemani gua malam nih. lagu lu buat gua bersemangat utk terus menaip laju.

*jgn lupe add skype gua : acanbadak     HAHA

5 comments:

  1. dengar lagu rosmah dgn mawi dulu la baru feel nak MDP..

    ReplyDelete
  2. rosmah ft mawi, tinggi rendahnya sgt berbeza

    ReplyDelete
  3. gua prcaya ada yang lebih baik untuk lu . nanti gua jemput lu makn nasi minyk gua k . jgn sesedey .haha

    ReplyDelete
  4. kah kah kah. gua tak kan sedey dengan keputusan yg tepat bg gua.

    ReplyDelete